2014. június 21., szombat

Inspiráció hétvégére 2.

Dóri | 6/21/2014 |
A mostani változatos időjárásban sem árt figyelni a bőrünkre. A héten kevertem ki életem első naptejét, hamarosan jön róla a recept. :) Addig is hoztam néhány újabb ötletet nektek.


Egy múltkori bejegyzésben írtam egy mitesszer gyilkosról. Most két pórusösszehúzó módszerről írok röviden (a képre kattintva az eredeti, angol nyelvű bejegyzéshez juttok). Egy cikk citromra csöppent néhány csepp mézet, majd az arcot problémás részeit dörzsöld be, hagyd fenn 5 percig majd mosd le! (Vigyázz, mert a citrom fényérzékennyé teszi a bőrt!)
A másik módszer pedig: 1 ek. zselatint keverj el 1,5 ek. tejjel, melegítsd mikróban 15 másodpercig, keverd el, majd óvatosan vidd fel a kritikus területekre. 15 perc után húzd le a maszkot!

Most virágzik a levendula, ha tehetitek menjetek el Tihanyba! Én sajnos ismét nem tudok elmenni, de imádom a levendula illatát, és ez a levendulabuzogány pedig távol tartja a molyokat, csodaszép és jó illatú. Ez alapján a kép alapján pedig nem is nehéz elkészíteni! :)

Kb. 15 szál levendula levelek nélkül, 2-3 m selyemszalag szükséges hozzá és néhány perc.










Házi készítésű bronzosító/kontúrozó púder! Csak egy kis fahéj, kakaó szerecsendió és keményítő kell hozzá. Ha kompakttá akarjátok tenni némi 100%-os illóolaj felhasználásával megtehetitek, egyébként por állagban használható. (Esetleg beválhat itt is az alkoholos módszer, amivel megjavíthatók a leejtett pirosítók, szemhéjfestékek, ha kipróbáljátok, írjátok meg nekünk! :))











Szép hétvégét mindenkinek! :)

A képek forrásaihoz a képekre kattintva juttok el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése