Rólunk

Dóri | 11/28/2015 | Még senki nem szólt hozzá
Dóri

Dóri vagyok, 24 éves. Amióta albérletben lakom jobban odafigyelek, milyen anyagokat használok a takarításhoz, valamint a blog indulása óta odafigyelek, miket használok szépségápoláshoz, sminkeléshez és az ételeink elkészítéséhez. Ezt igyekszem ezen a blogon dokumentálni.


Eco fair(y)
Anna vagyok, szintén egyetemista, mégpedig geográfus, így a környezet védelme mindig is közel állt hozzám. Aztán Thom Hartmann: Az ősi napfény utolsó órái című könyvének elolvasása után tettem azt az elhatározást, hogy még komolyabban veszem a vegyszermentességet és a környezettudatosságot. Egyelőre tetszik a kísérletezés és jórészt ennek eredményei olvashatók a blogon :)

Barbi


Sziasztok! Barbi vagyok, szintén 24 éves és egyetemista. Én főleg a gasztro vonalat fogom erősíteni a blogon. Már kisebb koromban is sokat tevékenykedtem a konyhában anyukám mellett, az idők folyamán azonban  a kedvenc hobbimmá is vált a sütés-főzés. Alapvetően érdekelnek a reform megoldások a konyhában (köszönhetően a kazein allergiámnak és annak, hogy folyamatos harcban állok a kilókkal), fehér lisztet és cukrot régóta nem használok, így a receptjeimben ezeket ne is keressétek majd. :)


Ezek vagyunk mi, frissdiplomásként :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése