2014. szeptember 11., csütörtök

Sorozatajánló, avagy fejezetek a sorozatfüggő naplójából I.

Dóri | 9/11/2014 |
Összeszedtem, nagyjából hány sorozatot néztem meg, csak kíváncsiságból. Hát elég sokat. 46 megkezdett sorozatból 30-at néztem végig, ebből 17 sorozatot már befejeztek, mikor láttam. Összességében 2 hónap 3 hét 3 nap időtartamnyi sorozatot láttam, ami véleményem szerint elég sok. Lényeg, hogy van miből ajánlani. :)

Öt kategóriában fogok nektek ajánlani minimum 3 sorozatot, minden csütörtökön. Az eheti ajánlóért kattintsatok a "Továb"-ra! :)

Vígjáték:
Ezekből leginkább a rövid, 20-25 perceseket szeretem, egy-egy étkezéshez tökéletesek, főként napindítónak. A 2 Broke Girls-t és a Suburgatory-t a nyári vizsgaidőszakban daráltam le. Sokat megnéztem már (a http://whatnext.eu/ -n vezetett követési naplóm szerint 11 sorozat ebbe a kategóriában van [egy sorozat több kategóriába is sorolható]), most az aktuális kedvenceimet mutatom be.


forrás
Két csaj NYC-ben. Az egyik eleve csóró, a másik apuci kicsi lánya, aki apuci kétes ügyei miatt lesz csóró. Egy eldugott kis étteremben felszolgálók, akiknek nagy álmaik vannak. És egy lovuk.



forrás
Egy NYC-ben szocializálódott tinédzsert az egyedülálló apukája a szuburbiába költözteti. Annyira szar, hogy már jó.

forrás
Azt hiszem Hank Moody-t nem kell bemutatnom. Egy alkoholista író, akinek szexfüggősége van, de szereti a gyermeke anyját, és megpróbálja rendbe hozni a kapcsolatukat, miközben sorozatosan rossz döntéseket hoz.

További kategóriák:
Dráma

Nektek mik a kedvenc vígjátéksorozataitok? Kíváncsian várom a tippeket, hátha még nem láttam őket! :D

2 megjegyzés:

  1. úú, már nagyon vártam, hogy írj sorozatokról! :D bár nem számítottam rá, hogy fogsz is, úgyhogy most kellemesen megleptél :)
    amit én ebből a kategóriából kiemelnék, azok általában klasszikusok: Gilmore Girls, Scrubs, TBBT, 10 things I hate about you (a sorozat) és az általad is említett Suburgatory :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, mondhatni érett már a dolog egy ideje, de tegnap volt időm végigkeresni, miket láttam eddig. :D A Scrus-ot és a 10 things I hate about you-t nem láttam, de a GG és a TBBT nagy kedvenc, bár a TBBT néha fárasztó tud lenni (számomra). :D
      Most épp a 30 Rockot gyűröm, több-kevesebb sikerrel, néha nagyon jó, néha meg rá sem tudok nézni, elég rapszodikus a kapcsolatunk. :D

      Törlés