2014. szeptember 25., csütörtök

Sorozatajánló, avagy fejezetek a sorozatfüggő naplójából III.

Dóri | 9/25/2014 |
Majdnem elfelejtettem megírni a bejegyzést. A hét eleje viszonylag sűrű, és ilyenkor csütörtökön érem utol magam általában a házimunkával is.
Viszont, este, lefekvés előtt 1-2 sorozatrészt mindig megnézek. Most az American Horror Story-t kezdtem el nézni, úgyhogy ez adja a fő témát a bejegyzéshez: a természetfeletti sorozatok körül fogok ajánlani hármat. A "Tovább"-ra kattintva olvashatjátok! ;)
forrás
Ehhez a sorozathoz fel kellett nőnöm. Kísérletezések, világok közti kapcsolat csupa izgalom. És BOlivia, aki Olivia vörös hajjal.John Noble pedig remekül alakítja a szerepét itt is és a Sleepy Hollow-ban is.

Az én kedvenc karakterem: BOlivia.


forrás

Szerintem nem kell senkinek bemutatnom. Még 2003-ban, mikor elkezdték adni, akkor elkezdtem nézni. Utasítottam a szüleimet, hogy márpedig csütörtökön én ezt fogom nézni, és vagy nézik velem, vagy keressenek más elfoglaltságot. :D Egészében a sorozatot elejétől a végéig január-február környékén néztem meg, elejétől a végéig. A képlet ugyanaz, mint nagyon sok helyen, vannak évadon átívelő történetszálak és vannak epizódokon belüli történetek. Engem megvettek kilóra, úgy mint a Harry Potterrel.

Az én kedvenc karakterem: Paige Matthews.

forrás
Két testvér, akik szörnyeket vadásznak. Démonok, vérfarkasok, vámpírok. És sok humor és egy Chevy Impala. Sok minden történt 9 évad alatt, és most közeledik a 10. évad premierje, ami nagyon jónak ígérkezik. A Samet játszó Jared Padaleckit már a Gilmore Girls-ből ismertem, hát egy kissé megváltozott  külsőleg. (Megérett. :D)

Az én kedvenc karakterem: Castiel

További kategóriák:
Dráma

Nektek mik a kedvenc természetfeletti témájú sorozataitok?

2 megjegyzés:

  1. ... és egy Chevy Impala :D
    A Charmed-ot én is sokáig néztem, még könyvem is van róla! D: Mára sajnos már nem tudja felkelteni az érdeklődésem annyira, hogy folytassam és betömjem a kimaradt lyukakat :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy nagyon hosszú vizsgaidőszak sok mindenre rávisz. :D

      Törlés