2015. február 7., szombat

Ökoesküvő #4

eco fair(y) | 2/07/2015 |
Ez a mostani poszt megint inkább az inspirációról, saját készítésű dolgokról fog szólni... Remélem, a múlt heti szójagyertyás ötlet sok mindenkinek tetszett ;)
A buzzfeed.com-on nagyon sok gyűjtés szokott lenni a legkülönbözőbb témákban, így nem meglepő, hogy esküvői diy-t is találhatunk bőven. Az én választottam most erre a hétre a "37 dolog az esküvődre, amit saját magad is el tudsz készíteni, ahelyett, hogy megvennéd"

Bár nem mind igazi "környezetbarát ötlet", azért lehet belőle bőven válogatni :) Nem is tudom, nekem melyik a kedvencem... 

A székdekoráció?

Vagy az egyszerű, de mégis nagyon ötletes szalvétadekor?

Esetleg a gyűrűpárna?

Talán a szék alakú ültetőkártya? :D

De az is lehet, hogy a saját készítésű fátyol :)


Alig várom, hogy ezek közül is elkészítsek néhányat :)
Jó válogatást!

Képek forrása

4 megjegyzés:

  1. Nagyon klasszak ezek a DIY ötletek! :)
    Kukkantsatok el az esküvős pinboardomra, ha van kedvetek! http://pinterest.com/nagytimi85/wedding-inspiration-eskuvo/
    Mi is egy csomó mindent próbáltunk magunk megoldani, saját kíszítésű volt a meghívó, az asztaldísz, a dekoráció, a vendégkönyv, nagyon klassz kis vintage esküvőnk lett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindenképpen el fogok :) és örülök, hogy személyes tapasztalatot hallok a saját készítésű dolgokkal kapcsolatban :) nemrég vettem egy ragasztópisztolyt, (nem túl környezetbarát ugyan :( de ) annyi jó ötletet láttam a dekorhoz, alig várom, hogy kreatívkodhassak :D én is gyűjtök mindent szépen a pinteresten (is)

      Törlés
  2. Aranyos ez a sorozat, nagyon tetszik, elgondolkodtatja az embert! :)
    Én a csokromat tervezem magam készíteni papírból. Menyecske ruhát használtan vásároltam (nézegettem boltokat, weboldalakat, de semmi sem tetszett, mígnem szembe nem jött a facebookon egy piros ruha hirdetés, és annyira megtetszett a mintája... *-*). Azt hiszem, egyelőre más ökonak nevezhető dolog nincs tervben így hirtelen, persze még nem tudjuk, hogy az esti bulink hol/hova lyukad ki... :)

    VálaszTörlés
  3. :) örülök, hogy tetszik, az elgondolkodtatás meg valahol cél is ;) Izgalmas kísérletezni, hogy mivel lehet újításokat bevinni a dologba úgy, hogy azért hagyományos maradjon, és a vidéki rokonoknak se álljon égnek a haja :D Ha a neten szétnézel, bármikor szembejöhet olyan ötlet, amire előtte nem is gondoltál, és azonnal meg akarod valósítani ;) egyelőre én a gyűjtögetési fázisnál tartok, de nemsokára kezdetét veszi a komoly tervezés :)

    VálaszTörlés