2014. december 10., szerda

Lelkes Blogverseny 2014

Dóri | 12/10/2014 |
Mint már láthattátok az oldalsávban, indult a blog a LELKES Blogversenyen.

"Bárki jelentkezhet a versenyre, aki azért ír vagy szerkeszt blogot, hogy segítse az olvasóit, hogy jobb állapotba kerüljenek, akár testileg, lelkileg vagy szellemileg. Számtalan blog nevezhet, hiszen az egészséges életmódtól, a sport, fogyókúra, gasztronómia, életviteli tanácsadás, környezetünk harmóniája, külső-belső szépség, környezetvédelem, képességfejlesztés illetve helyes táplálkozáson át egészen a társadalmi felelősségvállalás fejlesztéséig bármi lehet olyan, amely segít építeni, fejleszteni, elgondolkodtatni, szemeket és szíveket nyitogatni.
A verseny végén mind a tíz népszerű blog szerzője díjazva lesz, hiszen a felajánlók számtalan értékes nyereménnyel (a fődíjak wellness hétvégék!) támogatják a versenyt. Sőt! A blogok olvasói közül is több ajándék vár azokra, akik szavazataikkal támogatják kedvenc bloggerüket."

Így hát mi is neveztünk, és várjuk a szavazataitokat. És hogy nektek miért is éri meg szavazni? Mert a szavazók között is kisorsolásra kerül számos ajándék, amelyeket ITT tekinthettek meg.


Ha szavazni szeretnél ránk, akkor az oldalsávban látható képre kattintva, illetve itt a bejegyzésben lévő képre kattintva teheted meg.



Továbbá, megjelent egy cikkünk is a LélekBónusz Magazinban, ahol szintén verseny folyik: a legtöbb lájkot kapott cikk írója ajándékot kap, amelyet kisorsolhat az olvasói közt, és nálunk ez a cél! Szóval, ha szeretnétek tőlünk ajándékot kapni, akkor ITT lájkolhatjátok a cikkünket. :)


Köszönjük a támogatásotokat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése