2015. december 4., péntek

Ecofairy advent 4. Közeledik a hétvége (...és a karácsonyi rohanás) - mindenkinek jár egy kis kényeztetés

eco fair(y) | 12/04/2015 |
A vaníliás-narancsos illatok nekem így télen egyből a karácsonyi hangulatot juttatják eszembe. Fárasztó napon vagyok túl, nem is nagyon szeretnék sok időt a kence keverésével tölteni, de a kényeztetés jól esne... Mi a megoldás? Csak 2 összetevőre van szükség, plusz pár csepp illóolajra és kész is.
Cserjések, Cukor Bozót, Cukor, Ellátás, Gyógyfürdő
Az első lépésként, akár kezdhetjük a tegnapi receptek közül is az egyikkel :) Ha megvan a forró ital, vegyünk egy jó forró fürdőt, és ott kényeztessük magunkat és a bőrünket is ezzel a testradírral.
Nagyon jót fog tenni, hiszen felfrissíti a bőrünket, megszabadulhatunk az elhalt hámrétegtől és serkenti picit a vérkeringést.
A "recept"-nél egyszerűbb nem sok van. :) Fogunk egy kis cukrot meg egy kis olajat és összekeverjük egy kis tálkában. Cukorból bármi jó (barna talán jobb is, de annak elég húzós az ára...), olajból ha van mandulaolajunk, vagy bármilyen extrább, amit krémek keveréséhez használunk, akkor azt tegyük bele, Ha nincs, akkor a sima olíva is megteszi, úgyis illóolajat teszünk bele, nem lesz annyira erős az illata. Mikor már egyenletesre elkevertük, jöhet a tetszőleges illóolaj. Egy itteni Aldiban (Hofer) kaptam mézeskalácsos illóolajat, ezzel fogom elkészíteni :)

Pihe-puha bőrt kívánok mindenkinek a hétvégére :D

Üdv,
Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése