2015. január 8., csütörtök

Hopp, még egy új rovat...

eco fair(y) | 1/08/2015 |
Sok témát hoztunk már, ahol környezettudatos megoldásokat mutattunk be, de még mindig tudunk meglepetést okozni :) Hiszen egy olyan témában indul a jövő héttől heti rendszerességű sorozat, amiről nem sokan gondolnák elsőre, hogy ez is lehet "öko". Főleg angol nyelvű oldalakon viszont egész nagy a téma "szakirodalma", ezért részben saját tapasztalatok alapján, részben külföldi inspirációkat átvéve az Ökoesküvőkről olvashattok az elkövetkezendőkben.


Az apropó nagyon egyszerű, ugyanis az óév egyik utolsó nagy meglepetéseként a barátom megkérte a kezem (másodikként lettem menyasszony a "stábból" :D ), így azóta kisebb lázban égek az esküvő szervezése miatt, többek között így találtam rá a már említett angol cikkekre is.
Terveim szerint sorra veszem az esküvőhöz szükséges dolgokat kezdve a ruhától, egészen a köszönőajándékokig, és próbálok minél több öko-alternatívát felsorakoztatni minden szombat délután. Így a saját esküvőm megszervezéséhez is ihletet kapok, illetve adhatok másoknak, és minden kellőképpen dokumentálva lesz.

Az első bejegyzés várhatóan: 2015.01.17-én jön

4 megjegyzés: