2014. szeptember 13., szombat

Inspirációk hétvégére 13.

Dóri | 9/13/2014 |
Nektek is nehéz megszokni azt, hogy egyre korábban sötétedik? Lassan előveszem a májusban (!!!) elrakott téli kötött ruhákat és ma már megfőztem a szezon első kanna Magic Moments teát és sütőtökös pitét tervezek sütni, ha szezonja lesz.


Az őszben az egyik legjobb dolog a dió. És ha ügyesek vagytok és a diót szépen tudjátok felbontani akkor a csonthéjából elegáns dekorációt tudtok készíteni. Ha néhányba illatosított viaszból készítitek a gyertyát, csodás illat lengi be a helyiséget.

 Ha még van levél a bazsitokon (bazsalikom :D), akkor a következő arctonikot könnyedén el tudjátok készíteni. Kelleni fog hozzá egy jó nagy maréknyi bazsalikomlevél és egy csészényi forróvíz. A felforrt vízben 10-20 percig áztassátok a leveleket, majd szűrjétek le és hagyjátok kihűlni. A tonikot hűtőben kell tartani és ha zavarossá válik öntsétek ki!


Ez a diagram pedig segít a körmök rendben tartásában és ápolásában, bár én a körömfelület reszelését kihagynám, mert vékonyítja és így gyengíti a körmöket. Az utolsó lépésben pedig nagyon szép őszi sötét színű körömlakkokat lehet használni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése