2014. december 20., szombat

Az 5 kedvenc blogom - ajánló

Dóri | 12/20/2014 |
Van egy csoport Facebook-on, a Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közössége, ahol egy igencsak jó közösség kovácsolódott össze. A csapat "főnöke" Suz'n indítványozta, mi lenne, ha írnánk az 5 kedvenc blogunkról, én pedig már terveztem egy ideje, ez megadta a kellő lökést, hogy megírjam az ajánlót így év végére. Viszonylag sok blogot követek, de megvannak az abszolút kedvencek. Most kétszer 5 blogot ajánlok nektek: ötöt a csoporton kívülről és ötöt azokból, amelyeket a csoportok tagjai írnak. :)


Van aki nem ismeri Viát és a blogját? Nagyon szeretem a stílusát, hogy bármit kérdezhetsz tőle, mindig a megfelelő tanácsot tudja adni. Imádom a TILT-et és a nyomtatható extrákat! :)


Már idejét sem tudom, mióta követem Korit, de tudom, hogy nagyon megfogott az az elegancia, ami a képeiről árad. Nagyon szeretem bejegyzéseit, a csodás képek pedig a hab a tortán! Hitelesen ír, és ami még nagyon pozitív, hogy mindig van pár kedves szava a kommentelőkhöz.


Szeretem ahogy Carmenesque ír. Ha valamelyik termék nem üti meg a mércét, akkor azt őszintén megírja. A kedvenc bejegyzéseim tőle az esküvőre készülésről szólóak, nagyon jó volt olvasni, hogy mi hogyan alakul. :) Ráadásul az ő posztjai miatt jutottam arra, hogy ki kell próbáljam a hennát, amit nem bántam meg. :)

Judit blogját mikor megtaláltam egy este alatt elolvastam, nagyon tetszett, hogy pár szár forintból teljesen másként nézhet ki a lakás, illetve a filléres DIY ötleteket is imádom, csak időm nincs megvalósítani őket. Ha inspiráció kell lakásdekor ügyében mindig hozzá látogatok el.


Roni és Andi blogját még akkor kezdtem olvasni, amikor elkezdtem érdeklődni a dekorkozmetikumok iránt. (Most lesz 2 éve.) Őket is gyorsan végigolvastam, és körömlakkozást terén sok mindent Ronitól tanultam meg. :)

A csoportból az 5 kedvenc

A PPP blogot már kb. a kezdetektől olvasom, nagyon tetszett a hangvétele, azóta pedig állandó kommentelője vagyok a blognak. Rékával nagyon szimpatizálunk, itt említette, hogy úgy érzi barátság-féle van kialakulóban, amivel csak egyet tudok érteni. :)

Natiban a szókimondást szeretem. Meg a MFJ bejegyzéseket. Igazán inspirálnak a mozgásra és arra, hogy igyekezzem minden reggel zabkását enni. Nagyon jó olvasni a szentpétervári kalandjairól, szinte mintha ott lennék. :)

Nagyon szeretek olvasni, bár egy ideje átvette a hatalmat a sorozatnézés felettem. Ennek ellenére, ha valamire rákattanok, akkor azt nagyon gyorsan elolvasom. Tekla művészien rengeteg könyvet olvas, és dokumentálja és pontozza is a könyveket. Miatta lettem kíváncsi Stephen Kingre, és hát mi mással is kezdhetném, mint A ragyogással.

Miriam blogját még csak pár napja követem, de nagyon-nagyon tetszik, hogy ő is a tudatos szépségápolást választotta. Parabénmentes termékeket használ. Érdemes hozzá is benéznetek. :)

5. Pillecukor blog - Szilvi
Szilvi blogja nagyon igényes, nagyon tetszik a design. (Az ő blogja miatt gondolkodtam el a design váltáson, amit azóta is imádok!) Mindenkit érintő témákról ír, az ajándékötletes posztjai pedig nagy kedvencek most! :)

9 megjegyzés:

  1. nagyon köszönöm, köszönjük az említést! :) blogírás közben átjövök hozzád szellőztetni a fejem, és erre akadok... irulok-pirulok!:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm én is az említést! Bevallom, nem kicsit lepődtem meg :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit! :) Sokszor csak csendes megfigyelő vagyok, nem mindig van időm kommentelni. :) Egyébként, tényleg, annyi Stephen Kinget olvasol, hogy most már muszáj volt kivennem egy könyvét a könyvtárból, hogy megnézzem mit tud. :D

      Törlés
  3. a PPP blog rosszul van belinkelve (ejnye, ejnye, én is imádom Via blogját és a legnagyobb kedvencem, de azért nem kell mindenhova őt linkelni :P), de köszi, hogy megosztottad, érdekes kis oldalnak tűnik! még A cup of my life-ot kell megnézzem, a többit én is ismerem, szeretem (a Teklásat sem ismerem, őt is megnézem, de alapvetően nem olvasok könyves blogokat, így is végeláthatatlan a könyves várólistám, hát még ha folyton új könyvekre hívják fel a figyelmem! a molyon mondjuk így is lépten-nyomon nő az a lista :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy szóltál, javítottam! :) (egymás után töltöttem be őket, valószínű azért linkeltem félre.) Nekem szükségem van az ajánlóra, mert nem tudom, mik azok, amiket érdemes elolvasni, egy ideje nem követem az új megjelenéseket, illetve látókör-bővítésnek sem utolsó. :)

      Törlés
  4. Huh erre nem számítottam *-* Nagyon-nagyon köszönöm :)) Örülök, hogy ennyi idő után megtetszett a blogom :) Én is csak most találtam rá a tiedre és már most imádom :D ezalatt a pár nap alatt rengeteg posztodat elolvastam :) nagyon tetszenek :)

    VálaszTörlés
  5. Lassan már tényleg bőgök :D Köszönöm az említést :))

    VálaszTörlés
  6. Örülök lányok, hogy örültök! :) Ezért érdemes csinálni ezt az egészet! ;)

    VálaszTörlés